Atlas 2010

Atlas 2010 Free 1.2

Beperkte atlas in lagere school-stijl

VOOR

  • Geen

TEGEN

  • Zwevende reclame
  • Slechte kaarten

Matig
4

Atlas 2010 is een gratis kaartenverzameling voor je iPhone of iPod touch. De applicatie bevat kaarten van alle continenten en de mogelijkheid om hier en daar in te zoomen.

Vanuit het 'gegeven paard-principe' passen we bij gratis applicaties een zekere mildheid toe. Het criterium hiervoor is functionaliteit. Atlas 2010 heeft een aantal kaarten in huis maar u merkt het al, we zijn niet zo lyrisch over de software. Het gedonder begint al bij het starten van Atlas 2010, waarbij we twee grote no-no's voor onze kijkers krijgen: reclame en Comic Sans.

De 'vloek van Comic Sans' daargelaten, ogen de kaarten gedateerd en lijken ze uit een klaslokaal van de jaren 80 te zijn gejat. De wereldkaart is van zeer slechte kwaliteit en de kaarten zijn dan ook absoluut niet in professionele omgeving toe te passen. Bovendien zweeft er constant reclame over de kaart en krijg je bij elke start de melding "dank u, download de volledige versie". Dat is niet verplicht, doch één keer vragen volstaat.

Zoek je snel een algemeen feitje, bijvoorbeeld over de ligging van een land, dan doet Atlas 2010 dienst. Gedetailleerde kaarten vind je echter niet en jezelf met deze kaarten Atlas 2010 noemen is regelrechte misleiding. Navigeert u vooral met een grote boog om Atlas 2010 heen, u weet ook zonder kaart de weg.

Meeste downloads Kaarten & GPS voor iphone

Meer
Atlas 2010

Download

Atlas 2010 Free 1.2

Beoordelingen about Atlas 2010